top of page
Αναζήτηση

Ποιος χρειάζεται πρόσθετα τροφίμων;

Οι πολυβιταμινούχες ίνες απολαμβάνουν μεγάλο αριθμό ανθρώπων στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε όλο τον κόσμο. Η παγκόσμια αγορά προσθέτων τροφίμων θα ανέλθει στα 194,63 δισεκατομμύρια δολάρια, ανέφερε η τελευταία έκθεση. Αυτό είναι περισσότερο από το ακαθάριστο εγχώριο προϊόν πολλών χωρών... Μαζί. Τα άτομα που επωφελούνται από συμπληρώματα περιλαμβάνουν, ενδεικτικά, τα:

Χορτοφάγοι και vegans: Δεδομένου ότι η βιταμίνη Β 12 βρίσκεται κυρίως σε προϊόντα κρέατος, θα αντιμετωπίσετε μεγαλύτερο κίνδυνο εάν ακολουθήσετε τη διατροφή των λαχανικών. Μπορεί επίσης να έχετε έλλειψη ορυκτών όπως ο σίδηρος, ο ψευδάργυρος, το ασβέστιο και άλλα θρεπτικά συστατικά όπως τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα και η βιταμίνη D.

Ενήλικες: άτομα άνω των 60 ετών μπορεί να χρειαστεί να λάβουν περισσότερη βιταμίνη D και ασβέστιο, καθώς η βιταμίνη Β 12 μειώνεται με την ηλικία σε ηλικιωμένους ενήλικες.

Έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες: οι γυναίκες που περιμένουν ή θηλάζουν πρέπει να συμβουλευτούν έναν γιατρό για να τους βοηθήσουν να συνταγογραφήσουν πολυβιταμινούχες ίνες που είναι καλύτερες για αυτούς και την υγεία του μωρού τους.

Άλλα άτομα που μπορούν να επωφεληθούν από τα συμπληρώματα υγείας περιλαμβάνουν άτομα που έχουν υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση απώλειας βάρους. Ομοίως για εκείνους που βρίσκονται σε δίαιτα θερμίδων ή για εκείνους που έχουν κακή όρεξη.



Πώς σας βοηθούν τα συμπληρώματα;

Τα συμπληρώματα διατροφής σας βοηθούν να βελτιώσετε την υγεία και την ευημερία σας, τόσο ψυχικά όσο και σωματικά. Μεταξύ αυτών είναι βότανα, φυσικά συστατικά, βιταμίνες, μέταλλα και βότανα - η πιο κοινή μορφή κατανάλωσης είναι κάψουλες και χάπια. Μπορεί επίσης να καταναλωθεί με τη μορφή υγρών, τροφίμων και σκόνης. Τα μέταλλα και οι βιταμίνες ονομάζονται μικροστοιχεία. Σε βοηθούν να μεγαλώσεις το σώμα σου και να διατηρήσεις το σχήμα σου. Μπορείτε να τα πάρετε στο ημερήσιο σιτηρέσιο με μια μεγάλη ποικιλία ζωοτροφών. Αυτό θα διασφαλίσει ότι το σώμα σας μπορεί να τα αφομοιώσει σωστά. Προσθέστε υγιεινά τρόφιμα στην κανονική σας διατροφή, όπως λαχανικά, φρούτα, λιπαρό κρέας, ψάρια και γαλακτοκομικά προϊόντα. Εάν δεν το κάνετε αυτό, μπορεί να μην πάρετε όλα τα μικροστοιχεία που χρειάζεστε για το σώμα σας, στην περίπτωση αυτή η πολυβιταμίνη θα σας βοηθήσει. Εάν χρησιμοποιείτε υγιεινά τρόφιμα, αλλά εξακολουθείτε να πάσχετε από διατροφική ανεπάρκεια σε ορισμένους τομείς, αυτό είναι όπου τα συμπληρώματα μπορούν να σας βοηθήσουν. Το κύριο πράγμα είναι να τα ταΐζετε με υγιεινή διατροφή και τροφές πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά. Ένα πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι αυτά είναι πρόσθετα, όχι υποκατάστατο. Σύμφωνα με τους ειδικούς, "ένα πρόσθετο συμπλήρωμα παρέχει γενικά το 100 τοις εκατό της μέσης συνιστώμενης κατανάλωσης όλων των μετάλλων και βιταμινών". Ως εκ τούτου, πολλοί διαιτολόγοι συμφωνούν ότι το συμπλήρωμα είναι μια καλή επιλογή εάν μια διατροφή με βάση τα τρόφιμα δεν πληροί τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά.



Κάνεις αυτό που θεωρείς καλύτερο για σένα;

Πριν αρχίσετε να παίρνετε ένα συμπλήρωμα διατροφής, θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν γιατρό. Μπορούν να σας παρέχουν μια καλύτερη ιδέα για τους κινδύνους και τα οφέλη κάθε συμπληρώματος. Φροντίστε να τους πείτε για οποιοδήποτε φάρμακο παίρνετε ήδη. Αυτό περιλαμβάνει όλες τις συνταγές και τα φάρμακα. Ορισμένα φάρμακα μπορούν να αλληλεπιδράσουν με συμπληρώματα.

Τα πιο αποτελεσματικά φυσικά πρόσθετα

Ελπίζουμε να σας άρεσε αυτό το blog σχετικά με το θέμα: πώς λειτουργούν τα πρόσθετα; Η κινητικότητα και η ευελιξία των αρθρώσεων δύναμης Reuma-Art 2 σας βοηθά να εξισορροπήσετε τη φλεγμονώδη απόκριση στο σώμα. Το φυσικό μας συμπλήρωμα έχει βελτιώσει σημαντικά τη ζωή των πελατών μας για πολλά χρόνια. Φροντίστε να μας ακολουθήσετε για περισσότερες ενημερώσεις Instagram

1 Προβολή0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page